Mosque Re-opening – 2nd December 2020

Date: 30/11/2020

Coronavirus (COVID-19) Update 15    

Mosque Re-opening – 2nd December 2020

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

The management committee at Liverpool Muslim Society is pleased to announce that Al-Rahma Mosque will Insha-Allah re-open on Wednesday the 2nd of December 2020. For further information, instructions and guidelines please visit the Mosque’s website and Facebook page.

 

إعادة فتح المسجد2 –  ديسمبر 2020

يسر اللجنة الإدارية في جمعية ليفربول الإسلامية أن تعلن عن إعادة فتح مسجد الرحمة إن شاء الله يوم الأربعاء الموافق 2 ديسمبر 2020. لمزيد من المعلومات والتعليمات والإرشادات ، يرجى زيارة موقع المسجد وصفحة الفيسبوك.

 

جزاكم الله خيرا

Thank you

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *